АГЕНЦИЯ АПЕЗ ВАРНА

АГЕНЦИЯ АПЕЗ ВАРНА

к.к. Чайка
Варна,
България
28.0368868
43.2692328
UserLikes
Име: АГЕНЦИЯ АПЕЗ ВАРНА
Адрес: Варна, к.к. Чайка
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.pojarna.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Противопожарни изделия и оборудване
Дейност:

Пожарна безопасност, поддръжка на пожарни системи и др. слаботокови системи, сервизиране на подръчни противопожарни уреди; продажба на противопожарно оборудване.

Ключови думи: пожарна безопасност варна пожарна безопасност сгради пожарна и аварийна безопасност проект противопожарна инструкция пожарна защита апез

За нас

Агенция за аварийна, пожарна и екологична защита – Варна ЕАД извършва проектиране, консултации и превенция по пожарна и аварийна безопасност, пожаро- гасене, аварийно спасяване, сервизно техническо обслужване на системи за пожарна безопасност и подръчни противопожарни уреди и съоръжения. Дружеството притежава Сертификат ISO 9001:2008, разрешения от РУ „ПБС – гр.Варна, за извършване на дейността си по противопожарно обследване на обекти и пожарогасителна дейност, както и разрешение от ГД “ПБС” – МВР гр.София за осъществяване на противопожарно обследване на обекти на територията на Република България. Нашият проектантски и консултантски екип предлага практични и високо-ефективни решения и разполага с ресурсите за изготвяне на концепции и подробни проекти за пожарна безопасност, както и за най-сложни пожароизвестителни и пожарогасителни системи. Нашите технически и инвестиционни проекти са ефективни и обединяват в себе си оборудване със съответните качества, което намалява пределните разходи за системите, а в същото време гарантира тяхното отлично представяне. При разработването на проект за Пожарна безопасност се спазват изискванията, техническите правила и норми за безопасността при пожар, определени в “Наредба № Iз – 1971 за строително – технически правила и норми за осигуряване на безопасност при пожар”; поддържат се стандартите и контрола, необходими за осигуряване на постоянно ниво на качество на проектите. В случай, че Вие имате нужда от проект за Пожарна безопасност или комплексна интегрирана система, включваща пожароизвестителна, пожарогасителна, оповестителна, аварийно осветление и други асоциирани системи, или ако се нуждаете от консултации по съществуващи - ние можем да разработим пълен пакет, който да отговаря на Вашите специфични изисквания.





 

Открийте ни в Google+